KONSERTTIPAIKAT

Espoon Kulttuurikeskus

Espoon Kulttuurikeskus Tapiolassa tuo yhteen lukuisat espoolaiset kulttuuritoimijat ja tarjoaa ensiluokkaiset tilat erilaisille taide-elämyksille. PianoEspoo soi Kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa, Louhisalissa ja lämpiössä.

Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

http://m.espoonkulttuurikeskus.fi/

Espoon Tuomiokirkko

1400 -luvulla rakennettu Espoon Tuomiokirkko on kiistatta PianoEspoon vanhin konserttipaikka. Espoon tuomiokirkko on Espoon tuomiokirkkoseurakunnan ja Esbo svenska församlingin kotikirkko ja suosittu konserttipaikka.

Kirkkopuisto 5, 02770 Espoo

http://www.espoonseurakunnat.fi/web/asiointi/espoon-tuomiokirkko

Ritarihuone

Vuonna 1862 valmistunut Ritarihuone on malliesimerkki uusgottilaisesta arkkitehtuurista. Ritarihuoneen konsertit pidetään vanhassa täysistuntosalissa, joka lähes alkuperäisessä asussaan tarjoaa konserteille ainutlaatuisen ympäristön.

Ritarikatu 1, 00170 Helsinki

http://www.ritarihuone.fi/

Kansallisooppera

Vuonna 1993 Töölönlahden rannalle valmistunut Oopperatalo toimii päänäyttämönä PianoEspoon viimeisenä festivaalipäivänä. PianoEspoon PianoExpo levittäytyy Oopperatalon aulaan ja festivaalin päätöskonsertti kuullaan oopperasalissa.

Helsinginkatu 58, 00260 Helsinki

http://oopperabaletti.fi/talo/ 

Musiikkitalo

Musiikkitalon avajaisia juhlittiin vuonna 2011 ja se on nopeasti lunastanut paikkansa kaikille avoimena musiikin ja kuulijoiden kohtaamispaikkana Helsingin ydinkeskustassa. Musiikkitalon kiitelty viinitarhamallinen konserttisali on suunniteltu klassiselle akustiselle musiikille.

Mannerheimintie 13 A, 00100 Helsinki

https://www.musiikkitalo.fi/

info(at)pianoespoo.fi
+358 50 43 84 633