LIPUT

Festivaalin liput myy Lippu.fi, poikkeuksena Musiikkitalon konsertit 5.11. ja 10.11., joiden liput myy Ticketmaster. Lippuja voi ostaa Lippu.fi:n sekä Ticketmasterin verkkokaupoista ja myyntipisteistä sekä tuntia ennen konsertteja ovelta, mikäli niitä on jäljellä.

www.lippu.fi
0600 900 900  – 1,98e/min + pvm (ma-la klo 9-21, su klo 10-18)

www.ticketmaster.fi
0600 10 800 – 1,98/min + pvm

Lippupaketit

PianoEspoo -festivaalille on vuonna 2017 myynnissä kaksi erilaista kolmen konsertin lippupakettia. Lippupaketit myydään suoraan festivaalitoimistosta. Lippupaketteja on myynnissä rajoitettu määrä. Lippupakettitarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Lippupaketin voit tilata helpoiten sähköpostitse osoitteesta info@pianoespoo.fi. Sisällytä viestiin valitsemasi lippupaketin mainitsemisen lisäksi nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Mikäli kuulut johonkin alennusryhmään (opiskelija, eläkeläinen), mainitse myös se viestissä. Puhelimitse voit tilata lippupaketin numerosta 050 4384633.

UUTUUDET
7.11. | Tapiolasali | ACO “Special” – Olli Mustonen
9.11. | Tapiolasali | Maj Lind – Ensipalkinto
11.11. | Louhisali | Louhi Club – “Mixtape”

Peruslippu 74 e
Eläkeläinen 67 e
Opiskelija 44 e

”KLASSIKOT”
5.11. | Musiikkitalo | ACO – Pierre-Laurent Aimard
8.11. | Ritarihuone | Klassikot Ritarihuoneella
19.11. | Kansallisooppera | Lukáš Vondráček Kansallisoopperalla

Peruslippu 109 e
Eläkeläinen 94 e
Opiskelija 55 e

 

Kaikukortti

PianoEspoo on mukana Kaikukortti-kokeilussa. Kaikukortilla voi varata maksuttomia pääsylippuja tiettyihin festivaalin konsertteihin. Lippuja on rajattu määrä.

Kaikukortilla hankittavat liput voi varata suoraan festivaalitoimiston lipunmyynnistä, jolloin lipuista ei mene palvelumaksua. Lippuja voi hankkia myös Lippu.fi:stä, jolloin veloitetaan palvelumaksun 1,5-2,5 euroa. Kun hankit lippuja, kerrothan oman Kaikukorttisi numeron ja konsertin, jonka lippuja olet varaamassa. Festivaalitoimiston kautta tilattujen lippujen lunastus tapahtuu ennen konsertin alkua kutsuvierastiskillä Kaikukorttia näyttämällä.

Lisätietoa Kaikukortista:

www.kulttuuriakaikille.fi/kaikukortti.

Kulttuurikaveritoiminta

Moniin festivaalin konsertteihin voi tulla myös kulttuurikaverin kanssa. Kulttuurikaveri voi halutessasi varata myös liput puolestasi, ja opastaa ja avustaa muutenkin tarvittaessa.

Lisätietoa kulttuurikavereista:
www.espoo.fi/fi-fi/Kulttuuri_ja_liikunta/Kulttuuri/Kulttuuria_kaikille/Kulttuurikaveri

Festivaalitoimiston lipunmyynti:

info(at)pianoespoo.fi

PianoEspoo

Joka toinen vuosi järjestettävä, Suomen ensimmäinen pianomusiikkiin keskittynyt festivaali PianoEspoo järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1991 Espoon kulttuurikeskuksen aloitteesta. Festivaali järjestettiin kulttuurikeskuksen tuotantona vuosina 1991-2001 nimellä Espoon Kansainvälinen Pianoviikko ja vuonna 2001 tuotantovastuu siirtyi Espoon musiikkifestivaalit yhdistys ry:lle. Festivaalin taiteellisina johtajina ovat aiemmin toimineet pianotaiteilijat Erik T. Tawaststjerna ja Marita Viitasalo, ja vuonna 2015 tehtävässä aloitti pianisti Paavali Jumppanen.

www.emfy.fi

Festivaalitoimiston yhteystiedot:

Info(at)pianoespoo.fi
puh. 050 38 51 623