PianoEspoo-festivalen klingar igen i Esbos och Helsingfors konsertsalar 3–19.11.2017. Vi vill bjuda in såväl pianomusikens älskare som nya nyfikna åhörare och bjuder en arena åt instrumentets mästare. Detta år firar vi finländsk pianism med en serie inhemska pianokonserter och ordnar många evenemang åt musicerande unga. Också denna gång vill vi överraska vår publik och leda alla till programmets juveler: vi presenterar här i Finland ännu okända pianister och en av världens kändaste ensembler, Australian Chamber Orchestra, vars två konserter ger publiken en enastående chans att lyssna på gränslöst musicerande i världsklass.

PianoEspoo är ett evenemang som förverkligas genom mångfacetterat samarbete. Vi vill igen tacka våra samarbetspartner och sponsorer för en ny pianomusikfest.

Paavali Jumppanen, konstnärlig ledare

PianoEspoo-festivalen bjuder huvudstadsregionens unga pianoelever till den andra Tapiola-pianotävlingen. Tävlingen är avsedd för pianister, som studerar vid huvudstadsregionens musikläroinrättningar och den hålls i samband med PianoEspoo-festivalen i Louhisalen i Esbo kulturcentrum.

 Festivalbyrå

Verksamhetsledare
veera.paasi(at)pianoespoo.fi
+358 50 38 51 623

Producent
petra.piiroinen(at)pianoespoo.fi
+358 50 43 84 633

Producent – Tapiola pianotävlingen
matilda.akerblom(at)pianoespoo.fi
+358 50 46 63 665

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.